Υποτροφίες

Η Σχολή Campion βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, χάρη σε γενναιόδωρες χορηγίες, ένας περιορισμένος αριθμός είτε μερικών είτε ολόκληρων ακαδημαϊκών υποτροφιών θα είναι διαθέσιμος για τα προγράμματα ΙGCSE και IB του σχολείου και για το ακαδημαϊκό έτος από τον Σεπτέμβριο του 2019. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο μαθητές που δεν φοιτούν στη σχολή Campion.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να έχουν γνώση της Αγγλικής σε επίπεδο Proficiency, καθώς και ενδεικτικό του Ελληνικού συστήματος με γενική βαθμολογία τουλάχιστον 18.0 (μέσος όρος) ή ισότιμο πιστοποιητικό για υποψηφίους ξένου εκπαιδευτικού συστήματος.

Η αξιολόγηση βασίζεται στην ακαδηµαϊκή επίδοση & το συνολικό προφίλ του υποψηφίου.

Κατεβάστε την αίτηση κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. Τα έντυπα πρέπει να επιστραφούν το αργότερο μέχρι της 15 Μαρτίου 2019, είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή ταχυδρομικά στην Επιτροπή Υποτροφιών στην διεύθυνση The Scholarship Committee, Campion School, Τ. Θ. 67484, Παλλήνη 15302.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ